Suntem un grup de patru tineri, din colțuri opuse ale țării, ce ne-am întâlnit peste mări și țări. Am lucrat împreună într-un domeniu frumos, dar în afara ariilor noastre de interes. Trăind peste hotare ne-am împrietenit.
Străini la început, am ajuns sa mâncăm împreună și la nevoie să împărțim același loc de dormit într-o țară în care ajungi cu avionul cam în același timp în care ajungi de la Cluj-Napoca la București cu trenul, fără întârziere.
Acest proiect a plecat de la nevoia uneia dintre noi - pasionată de artă – de a-și deschide o afacere online cu propriile creații, din care să-și câștige existența. Răscolind platformele online din România a realizat că nu există acel loc care să o reprezinte. Așa a luat naștere proiectul nostru, având în componența sa un artizan, doi pasionați de software și un visător, cu rol de catalizator.
Cutia cu Lavandă e despre sufletul oamenilor. Este un loc online de întâlnire a artizanilor din România, ce oferă clienților o parte din identitatea, imaginația și truda lor.
Creațiile lor nu sunt simple obiecte pe care să se așeze praful uitării. Acestea sunt expresii vii ale ființei umane, povești neexprimate în cuvinte și declanșatoare de trăiri și emoții într-o lume prea goală.
Vă invităm să vă îmbarcați în trenul nostru „Cutia cu Lavandă”, în care călătoria e la fel de importantă ca destinația!